Изборник Затворити

Обавештење о прекиду водоснабдевања на територији општине Власотинце

Због константног пада колицине воде која се из црпне станице сирове воде препумпава на фабрику воде, која је настала и због последица изазваним кидањем цевовода сирове воде 11.01.2021 године, расположива количина воде која се дистрибуира у водоводну мрежу се усмерава преме црпној станици Каменица, како би створили услове за препумпавање воду у резервоар Ровине.

Обзиром да постоји могућност и даљег пада количине воде која се препумпава из црпне станице, прерађује, приморани смо да пре планираног термина кренемо у неопходне радове на отклањању узрока смањеног капацитета црпне станице, што захтева пражњење црпилиста и прекид у производњи и дистрибуцији воде.

На основу тренутне ситуације очекује се прекид у дистрибуцији воде у 15 часова. Прекид у производњи и дистрибуцији воде ће трајати све до отклањана квара, по процени најкасније до раних јутарњих часова.

После 15 часова снабдевање становништва ће бити организовано из цистерни.
Распоред кретања цистерни ће бити накнадно саопштен.

Имајуци у виду, да ће доћи до комплетног пражњења водоводне мреже, обавештавамо кориснике да воду користе за техничку употребу све до потврде ЗЗЈЗ Лесковац.